Görüş | Biden, 1968 protestoları bir uyarı olsun

senbilirsin

New member
1968'de Chicago'daki Vietnam Savaşı karşıtı protestolar, polisin göstericileri dövdüğü ve tutukladığı Demokratik Ulusal Konvansiyon dışında zirveye ulaştı; bu büyük olasılıkla Hubert Humphrey'in Kasım genel seçimlerindeki yenilgisine katkıda bulundu. Bu sesli makalede köşe yazarı Charles Blow, bu olaylar ile yine Chicago'da protestocuların yeniden gösteriler planladığı bu yılki kongre arasında bir paralellik kuruyor. Blow, Biden kampanyasını, büyüyen kampüs protesto hareketinin neyin gelebileceğine işaret ettiği ve kampanyanın tarihi tehlikeye atarak görmezden geldiği konusunda uyarıyor.

(Bu sesli makalenin tam metni, yayınlandıktan sonraki 24 saat içinde yukarıdaki ses oynatıcısında mevcut olacaktır.)


Düşünceler mi? Bize theopinions@Haber adresinden e-posta gönderin.

“The Opinions”ın bu bölümünün yapımcılığını Jillian Weinberger üstlendi. Kaari Pitkin ve Annie-Rose Strasser tarafından düzenlendi. Isaac Jones'un karışımı. Orijinal müzik Sonia Herrero, Carole Sabouraud ve Pat McCusker'e ait. Mary Marge Locker'ın doğruluk kontrolü. Kristina Samulewski ve Shannon Busta'nın hedef grup stratejisi.

The Times yayıncılığa kararlıdır çeşitli harfler Editöre. Bu konu veya makalelerimizden herhangi biri hakkında ne düşündüğünüzü duymak isteriz. İşte bazıları İpuçları. Ve işte e-postamız: harfler@Haber.

Haberler'ın Görüşleri bölümünü takip edin Facebook, instagram, Tik tak, Naber,
X Ve konular.