AK Partili Kurt: “Battalgazi bizim övünç kaynağımız”

pandomim

New member
MALATYA (İHA) – Bir dizi temaslar ve incelemelerde bulunmak için Malatya‘ya gelen AK Parti Genel Merkez Etraf, Kent ve Kültür Lider Yardımcısı ve 25-26. devir Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Malatya‘nın Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder‘i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

AK Parti Genel Merkez Etraf, Kent ve Kültür Lider Yardımcısı ve 25-26. devir Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, birlikteindeki heyet ile birlikte Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder ve Belediye Lider Yardımcıları tarafınca karşılanan Lider Yardımcısı Kurt, etraf, kent ve kültür hususlarında Lider Güder’den detaylı bilgiler aldı. Millet Bahçesi’nin yan kısmında hizmetlerini sürdüren Battalgazi Belediyesi’nin her manada övünç kaynakları olduğuna dikkat çeken Lider Yardımcısı Kurt, bilhassa doğal alanların sayısının arttırılması ve ağaçlandırma çalışmalarından ötürü Lider Güder’e teşekkürlerini iletti.

AK Parti Malatya Etraf, Kent ve Kültür Ünite Lideri Tuğba İsimsiz Yücel, AK Parti Genel Merkez Etraf, Kent ve Kültür Lider Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt‘a Malatya’yı yakından tanıtma fırsatı buldukları ve ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

“Bölgemizde örnek çalışmalara imza atıyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getiren Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “AK Parti Genel Merkez Etraf, Kent ve Kültür Lider Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve birlikteindeki heyeti Battalgazimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti tabir etmek istiyorum. Doğunun batısı, doğunun batısı Malatya’mız nitekim yaşanacak kentlerden bir tanesi. Yaşadığımız, çalıştığımız yerleri ne kadar güzelleştirirsek, o bizim gelişmişliğimizi ve konforumuzu arttırmış olur. Bilhassa yeşil alanları arttırma ve kenti dizayn noktasında Battalgazi’mizde önemli çalışmalar içerisindeyiz. Türkiye standartlarını yakalamış pozisyondayız. Bölgemizde örnek çalışmalara imza atıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün kendi ilçemizi güzelleştirmek için kendi üretimlerimizi yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’nın gönlünde taht kurmuş. Bizlerde Cumhurbaşkanımızın lokal idarelerdeki temsilcileri olarak kendisine layık olma ismine elimizden gelen gayret ve uğraşı sarf ediyoruz. Bu uğraşlar ve yaptığımız çalışmalar sonucunda Battalgazimizde nüfus artışı yaşandı. Tercih edilen ilçeler içindeyız. Bu bizi memnun ediyor” sözlerini kullandı.

“Battalgazi’de olmaktan gurur duydum”

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de olmaktan büyük gurur duyduğunu aktaran AK Parti Genel Merkez Etraf, Kent ve Kültür Lider Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, “Tüm teşkilat üyelerimiz ile bir arada bugün Battalgazi’de olmaktan gurur duydum. Millet bahçemizin nefes bahçesi olduğunu gördüm. Millet Bahçesinin refahlığı ve ferağlığı ile birlikte Battalgazi Belediyemizin Güneş gücüne uygun olması bizler için büyük bir övünç kaynağı. İklim değişikliğinin konuşulduğu günümüzde Battalgazi Belediyemizin öncü olması istikametiyle gurur duydum. Doğu Anadolu turnemiz kapsamında Doğunun incisi kayısı başşehri Malatya’da bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymet verdiği etraf, kent ve kültür Malatya’da vuku bulmuş durumda. Malatya’ya ve Battalgazi’ye daha neler yapabiliriz bunun istişaresi için buradayız. Misafirperverliği ve çalışmalarından ötürü Battalgazi Belediye Liderimiz Osman Güder’e şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Ziyaretin akabinde Güder, Kurt’a 2021 yılında açılan Millet Bahçesi’ni gezdirdi. – MALATYA

İhlas Haber Ajansı / Siyaset