Görüş | Faşizmi inceliyoruz ve ABD'den ayrılıyoruz

senbilirsin

New member
Ben totaliterlik tarihçisiyim. Faşist söylemlere bakıyorum. Çeyrek yüzyıl boyunca en kötü tarih türlerinin kaynaklarını düşündüm. “Uzmanlar anayasal krizin şimdi burada olduğunu söylüyor.” Diyerek şöyle devam etti: “Trump yönetimi, yüzlerce erkeği yasal işlem yapmadan sınır dışı ediyor.” “FBI'ın büyük bir temizliği”, “insanları korkutmak, ona karşı konuşmak.” Toronto Üniversitesi'ne gidiyorum çünkü sözlerim için cezalandırılacağım korkusu olmadan işimi yapmak istiyorum. 1933'teki ders, daha erken çıkmalarıdır. Son on yılda, Trump seçildikten sonra insanları iki kez seçtikten sonra hazırlamak için çok zaman geçirdim. “Bak ne oldu. Bu çılgın mı?” [CHEERING] Trump'tan kaçmadım. Ancak insanlar Amerika Birleşik Devletleri'nden ayrıldıklarında veya Amerikan üniversitelerinden ayrıldıklarında bunun nedenleri vardır. Kesinlikle Ruslardan öğrenebileceğiniz bir şey – göreceli güvenlik yerlerinde direnç merkezleri kurmanın önemli olmasıdır. Amerikalıların ABD'de siyasi bir krizle örgütlenmelerini sağlamak istiyoruz. “Az önce başladık. Henüz bir şey görmediniz. Her şey gerçekleşiyor.” Meslektaşlarım ve arkadaşlarım dolaştılar ve şöyle dedi: “Çekler ve dengelerimiz vardı. Ve Tanrım, Titanik'te gemimizin batamayacağı insanlar gibiyiz. En iyi gemiye sahibiz. En güçlü gemiye sahibiz. En büyük gemiye sahibiz. Gemimiz düşemez. Ve tarihçi olarak batan bir gemi değil.” Altın Çağ yeni başladı. “Uzun zamandır faşizmi vardı – ama burada değil. Katkıda bulundu ve daraldı ve yakında özgürlük kelimesini kullanıyorlar – konuştukları şey otoriterlik. Bu adımların nasıl hızlandığını görüyoruz. Özellikle Rusça'da Amerika Birleşik Devletleri'nde ne olduğunu anlamama yardımcı olan bazı kelimeler var.” Şimdi bu fenomenlere sahip olduğumuz için. ” Sırada toplumda. [DESPERATE YELLING] Erkekler öğrencimi maskelerde paketlemeye çalışsaydı ne yapacağımı düşündüm? Çığlık atar mıyım? Kaçar mıyım? Maskeyi çıkarmaya çalışır mıyım? Videoda videoda sahneyi kaydetmeye çalışır mıyım? Çocukları ondan çekmeye çalışır mıyım? Belki korkar ve kaçardım. Gerçek şu ki, bilmiyorum. Korktuğumu bilmiyorum. Kasıtlı bir terörist eylemdir. Gerekli değil. Sadece biz ve onların bir ruhunu yaratmak için yapılır. “Prodaznost”: Rusça yolsuzluk için bir kelime, ama yolsuzluktan daha büyük. Sadece her şeyin değil, herkesin satın alınabileceği veya satılabileceği bir tür varoluşsal durumu ifade eder. Diyerek şöyle devam etti: “Eleştirmenler buna Adams ve Başkan Trump arasında hızlı bir anlaşma diyorlar.” “Gazze'yi satın almak ve sahibi olmak zorundayım.” “Bugün 2,5 milyar dolar kazandı ve 900 milyon dolar kazandı.” Lehçe'de bir ifade var: “Kendimi altta buldum ve sonra aşağıdan vurulduğunu duydum.” Rusça bu “zemin yok” kısaltılır. Diyerek şöyle devam etti: “Bir avuç komünist radikal hakimin yasalarımızın uygulanmasını engellemesine izin veremeyiz.” Oynamaya başlayan şey gizli olan değil, normalleştirilen şeydir. Curdom'un sınırı yok – “Başkan Trump üçüncü dönem olasılığını dışlamamıştır.” – ve Sadizm – “Beyaz Saray, bu videoyu ASMR Yasadışı Uzaylı Sınırlama Uçuşu başlığı ile yayınladı.” – ve şimdi gerçek zamanlı olarak gördüğümüz zulüm. “Bu tesis, araç kitimizdeki kullanacağımız araçlardan biridir.” Kendinize şu soruyu sormalısınız: “Sorun mu? Geçmeyeceğim bir çizgi var mı? Yapmayacağım bir şey var mı?” İnsanlar oh diyor, Demokratlar daha fazlasını yapmalı. Bir şeyleri onarmalısın. Ancak Demokratların bir şeyler yapmasını istiyorsanız, sizin için platform oluşturmalısınız. Gösteriyi, putperestliği, pozitif enerjiyi, size gelebileceğiniz fiziksel yeri yaratmalısınız. Polonya kısa süre önce otoriterliğe doğru bir değişim gerçekleştirdi. Rusya'nın aksine, Macaristan'ın aksine, medya rejimi eleştirebilecekleri bir yer kaldı. Sonuç olarak, demokrasi geri döndü. Polonya'nın ahlakı, demokratik kurumlarımızın – medya, üniversite ve mahkemeler – gerekli olmasıdır. Sürekli olarak kafalarına girdiklerinde, neden güvende olduklarını faşist bir toplumda yaşadıklarını biliyorlar. İstediğimiz şey, hiçbirimizin bu şekilde hissetmemesi gereken bir ülke.