Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa karşısında mutlak galibiyet hedefliyor

pandomim

New member
Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Cihat Arslan, Spor Toto Harika Lig’in 30. haftasında 19 Mart Cumartesi günü alanlarında Kasımpaşa ile oynayacakları maçta 3 puan için alana çıkacaklarını söylemiş oldu.

Malatya temsilcisi, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri’nde teknik yönetici Cihat Arslan idaresinde sürdürdü.

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Arslan, geçen hafta 1-0 mağlup oldukları Altay maçında haksızlığa uğradıklarını söz etti.

Lakin yenilgisi yalnızca bununla açıklayamayacaklarını anlatan Arslan, şöyleki devam etti:

“Sadece hakeme bağlarsak yanlış yaparız. Biz teknik yöneticiler olarak grubumuzun ne yapıp ne yapamadığına da bakarız. Birtakım oyuncular çıtanın fazlaca altında kaldı. Artık kadroma da onu söylemiş oldum. Artık daima maddi şeyler gündeme geliyor alışılmış ki hürmet duyuyorum buna fakat alanda en az koşan grup biziz. Protesto edersiniz ancak antrenmanda protesto olmaz. aslına bakarsan maçta 30 saniye oynamayarak protesto edildi lakin idman sizi maça yansıtacak ve geleceğinizi şekillendirecek. Biz idman tavizimizi vermiyoruz kim çıkarsa onlarla uğraş ediyoruz. (Kasımpaşa maçı) bir daha kazanmak, Malatya’yı temsil etmek için alanda olacağız.”

“Savaşmadan ölmeyiz”

Cihat Arslan, her maça olduğu üzere Kasımpaşa maçına da o denli hazırlanacaklarını anlatarak şunları kaydetti:

“Tamamen ciddiyetle, ihtirasla biz bunu yapacağız. Savaşmadan ölmeyiz Allah’ın müsaadesiyle. Altay maçını yenseydik bu ekip atlamayı yapabilirdi. Biz bir daha bu yarışın içerisinde bir daha sonuna kadar çaba etmemiz lazım. Kasımpaşa maçını yenersek hala yarışın içerisindeyiz. Kadronun moralsizliği bu, ‘Altay’a kaybettik güya her şey bitti’, futbolda hiç bir şey bitmiyor. Biliyorsunuz 2 yıl evvel de düşme kaldırıldı. Beşerler yine birebir ligde daha sonra herkes transfer devrinde sizin para alıp almadığınıza bakmıyor, performansınıza bakıyor. Futbolculara bunu anlatmaya çalıştım. Hayat devam ettiği surece bizim gayretimiz devam eder.”

AA / Volkan Kaşik – Spor

Yeni Malatyaspor, Cihat Arslan, Kasımpaşa, Altay, Spor, Haberler