Alexandru Cicaldau’ya darbe üstüne darbe… Bu sefer aşk acısı

senbilirsin

New member
AJANSSPOR HABER

Fatih Terim’in özel isteğiyle 2021-2022 döneminde 6.5 milyon Euro bonservis bedeli verilerek Galatasaray’a transfer edilen Alexandru Cicaldau hem alanda birebir vakitte özel hayatında sıkıntı günler geçiriyor.



Birleşik Arap Emirlikleri’de beğenilmedi

Cicaldau’nun performansı Ittihad Kalba tarafınca kâfi bulunmazken futbolcu, 11 maçta talih buldu ve 1 gol attı. 25 yaşındaki orta saha oyuncundan şad olmayan Birleşik Arap Emirlikleri kulübü, Cicaldau’nun satın alma opsiyonunu kullanmama sonucu aldı.


Sevgilisinden ayrıldı

Futbol mesleğinde güç günler geçiren futbolcu, aşk ömründe da bir darbe yedi. Posta’nın haberine bakılırsa Alexandru Cicaldau, uzun müddettir bir arada olduğu sevgilisi Bianca Maria’dan ayrıldı.


Sosyal medyada fotoğraflarını sildiler

Ayrılığın akabinde Cicaldau ve Bianca Maria, daha evvel toplumsal medyadan paylaştıkları birlikte pozlarını sildi. Ayrıyeten çift, birbirlerini takipten çıktı.


Galatasaray’a dönecek

Cucaldau, Galatasaray’a rumen Universitatea Craiova’dan gelmişti. Sarı kırmızılara toplam 41 maça çıkan Cicaldau, sarı kırmızılı formayla 5 gol atarken 4 asist yaptı. Oyuncunun bu yılki maaşını Ittihad Kalba öderken Cucaldau dönem sonunda Galatasaray’a dönecek.