Fenerbahçe’de Enner Valencia’nın Geri Dönüş Tarihi Belirli Oldu!

senbilirsin

New member
AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası’nda Ekvador ile turnuvanın açılış golünü atan Enner Valencia’nın dönüş tarihi muhakkak oldu. Turnuvada 3 gol atmayı başaran golcü oyuncunun performansı son 16 tipe çıkmaya yetmedi. Ekvador, süratli başladığı turnuvadan elendi. Enner Valencia’nın ise geri dönüş tarihi muhakkak oldu. Ayrıntılar…


Gözyaşlarını tutamadı

Senegal’e 2-1 mağlup olan Ekvador’da kaptan Enner Valencia, turnuvaya veda ettikleri maçtan gemen daha sonra basın karşısında gözyaşlarını tutamadı. Valencia, “Beklentileri karşılamak istiyorduk. Bizim için güç bir an, bunu beklemiyorduk. Bugüne kadar yaptıklarımızdan dolayı fazlaca keyifli ve heyecan doluyduk ancak bugün başaramadık” sözlerini kullandı.


Valencia’nın dönüş tarihi belirli oldu

Milliyet’te yer alan habere bakılırsa, Valencia, Ekvador’un elenmesinin akabinde tatile çıktı. 33 yaşındaki oyuncunun kısa bir müsaade yaparak 5 Aralık Pazartesi günü ekibe döneceği tabir edildi.


Valencia, çabucak sıhhat denetiminden geçirilecek. Şayet rastgele bir kahır tespit edilmezse, yıldız futbolcu Antalya kampı kafilesine dahil edilecek.