Lider Sadıkoğlu muhtarlarla buluştu

pandomim

New member
MALATYA (İHA) – Malatya Muhtarlar Derneği ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu, “Şehrimizde toplumsal istikrarın sağlanmasında muhtarlarımızın gösterdiği uğraşa şahidiz” dedi.

MTSO Lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu, Malatya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek dernek lideri Şahin Demirci ve dernek üyesi muhtarlarla bir ortaya geldi. 2021 yılının Ekim ayında kurulan ve 1. Olağan Genel Heyetini 2022 Şubat ayında yapan Malatya Muhtarlar Derneği’ne iyi olsun dileklerini ileten Lider Sadıkoğlu, “Malatya Muhtarlar Derneği’ne güzel olsun demek için bugün buradayız. Üyelerinin teveccühü ile bir daha lider seçilen Şahin Demirci kardeşime de muvaffakiyetler diliyorum. Muhtarlarımız kentimiz için kıymetli bir kıymet. Muhtarlarımızın tamamının mahallesiyle ilgili önemli uğraş ettiğini net bir biçimde görüyoruz. Gerek mahallelerindeki toplumsal badirelerin tespit edilerek ilgili yerlerden dayanak alınması, gerekse mahallenin alt ve üst yapısında yaşanan aksaklıkların üst kurumlara taşınması konusunda önemli bir çaba içerisindesiniz. Şunu söz etmek istiyorum; iktisat yalnızca para kazanmaktan, bir esnafın, iş adamının işini büyüterek zenginleşmesinden geçmiyor. Bu kent bizim, bütünleşmemiz, birlikte hareket etmemiz lazım. Kentimizi zenginiyle yoksuluyla ayakta tutamazsak, toplumsal istikrar oluşturamazsak yarın farklı sorunlarla karşı karşıya kalırız, bu kent yaşanmaz hale gelir. Bu mevzuda herkese nazaranvler düşüyor. Kentimizde toplumsal istikrarın sağlanmasında muhtarlarımızın gösterdiği çabaya şahidiz. Sizler kıymetlisiniz, bizler de sizleri önemsiyoruz ve her vakit da önemsemeye devam edeceğiz” dedi.

“Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini söz eden Malatya Muhtarlar Derneği Lideri ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Demirci, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın bedelli lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu’na derneğimizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Sayın liderim bizler sizi ve çalışmalarınızı yakından takdirle takip ediyoruz. Malatya’ya farklı bir katma kıymet kattınız. Oğuzhan liderimiz yalnızca vilayetimizin iktisadının büyümesi için değil, toplumsal ve kültürel manada gelişmesi için de uğraş gösteriyor. Bunun en hoş örneği biz muhtarları önemsemesi, ziyaret etmesi ve bizlere kulak vermesidir. Malatya TSO tarafınca her Ramazan ayında mahallelerimizde yaşayan gereksinim sahibi ailelerimize besin yardımında bulunuluyor. Öğrencilerimize kış gelmeden bot ve mont yardımında bulunuluyor. Tüm muhtarlarımız ismine Oğuzhan liderimize ve grubuna teşekkür ediyorum. Salgından etkilenen küçük esnaf için başlatmış olduğu kampanya fazlaca hoştu. Alışverişini lokal esnaftan yap daveti kentimizde uzun vakit konuşuldu. Esnaflık yapan biroldukca muhtarımız var. Hem onlar ismine hem tüm esnaflar ismine kendisine teşekkür ediyorum. Bilhassa Şahnahan bölgesi başta olmak üzere o bölgenin genelini tehdit eden etraf kirliliğinin önüne geçmek için hayata geçirdiği yeni arıtma tesisi projesi için teşekkür ediyoruz. Medyadan takip ettiğimiz kadarıyla 3 yılda 16-17 bin kişinin istihdam edileceği yeni yatırımlar kentimize geldi. Mahallelerimizde yüzlerce işsiz gençlerimiz var o yüzden yeni iş alanları fazlaca kıymetli. Aslında Oğuzhan Liderimizin bahsedilecek birfazlaca çalışması var. Çok vaktinizi almak istemiyorum. Sayın liderim beğenilen geldiniz, onur verdiniz” diye konuştu.

Ziyarette, MTSO İdare Şurası Üyesi Ömer Dinç, Meclis Divanı Üyesi Ayhan Altunok, Yeşiltepeliler Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lideri Özcan Gözene, Çukurdere Mahallesi Muhtarı Mehmet Fatih Gönültaş, Aslanbey Mahallesi Muhtarı Tolga Toy, Yesilkaynak Mahallesi Muhtarı Murat Karaduman, Duruldu Mahallesi Muhtarı Uğurcan Aytekin, Epreme Mahallesi Muhtarı Ahmet Aksüt, Yaka Mahallesi Muhtarı Sait Tan, Sütlüce Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılıç, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır, Kiltepe Mahallesi Muhtarı Celal Demirtaş, Özal Mahallesi Muhtarı Kenan Şeker, Sarıcıoğlu Mahallesi Muhtarı Fatih Yücel, Kaynarca Mahallesi Muhtarı Mehmet Güner, Akpınar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Işık, Kuyulu Mahallesi Muhtarı Seydi Kılıç, Dikili Mahallesi Muhtarı Feridun Kılıç, Hidayet Mahallesi Muhtarı Engin Güleç, Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Cebrail Yılmaz ve Öncü Mahallesi Muhtarı Harun Yener yer aldı. – MALATYA


İhlas Haber Ajansı / Lokal