Trabzonsporlu Uğurcan Çakır kokpitten seslendi: Şampiyonluğa uçuyoruz!

senbilirsin

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 34. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’u 3-1 mağlup eden Trabzonspor’un oyuncuları maçın akabinde dönmek için geldikleri Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda kolbastı oynarken, kaptan Uğurcan Çakır uçakta kokpite girerek şampiyonluk anonsu yaptı.

Adana Demirspor galibiyetinin akabinde şampiyonluğunu ilan etmek için gerekli puanı 1’e indiren Karadeniz grubunda müsabakanın akabinde yaşanan sevinç dönüş yollucuğunda da sürdü. Trabzon’a dönmek için Adana Şakirpaşa Havaalanı’na gelen bordo mavili kafilede futbolcular uçağa binmedilk evvel kolbastı oynadı.

Bu gece eğlence var! Havada, karada, her yerde kolbastı! #ŞAMP1
🏆
pic.twitter.com/xlBjc1lqYl

— Trabzonspor (@Trabzonspor) April 23, 2022

Trabzonsporlu futbolcuların coşkusu uçak ortasında de devam ederken, Trabzonspor’un 26 yaşındaki kaptanı Uğurcan Çakır, kokpitten ekip arkadaşlarına seslendi.

“Bu gece şampiyonluğa uçuyoruz”

Uğurcan Çakır kokpitten yaptığı anonsundu, “Şampiyon grubun şampiyon futbolcuları ve teknik heyeti, kaptanınız konuşuyor. Ben Uğurcan Çakır. Trabzon için uçuş süremiz 2 saat, uçuş irtifamız 61 bin feet. Sevgili yolcular bu gece tepeye uçuyoruz, şampiyonluğa uçuyoruz, herkese güzel seyahatler diliyorum.” sözlerini kullandı.

👨
✈
Sevgili taraftarlarımız Kaptanınız konuşuyor:

"Bu gece şampiyonluğa uçuyoruz." #ŞAMP1
🏆
pic.twitter.com/WhtpkbEWhc

— Trabzonspor (@Trabzonspor) April 23, 2022


Trabzonspor Kulübü, futbolcuların havalanında kolbastı oynadığı anları ve Uğurcan Çakır’ın kokpitten yaptığı anonsu toplumsal medya hesabından taraftarlarıyla paylaştı.