Rockstar, Red Dead Redemption Remake Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Rockstar Games‘ın bir müddetdir Red Dead Redemption serisinin yeni jenerasyon konsollara getirmek için çalışmalar yürüttüğü söyleniyordu. Bu telaffuzlar her geçen gün daha da güçlenirken, artık de geliştirici firmanın Red Dead Redemption Remake ve Red Dead Redemption 2‘nin yeni kuşak güncellemesi üzerinden çalıştığı argüman ediliyor.

Oyun dalıyla ilgili yapmış olduğu haberlerle ün yapan Chris Klippel, Rockstar’ın 2020 yılından bu yana RDR 2’nin yeni jenerasyon güncellemesini geliştirdiğini söz ediyor. Ama Klippel haberinde şirketin ani bir karar değişikliğiyle birinci oyunu da yeni jenerasyon konsollara uyarlamak için kolları sıvadığına vurgu yapıyor. Bu karar değişikliğinin de RDR 2’nin yeni kuşak güncellemesinin ertelenmesine sebep olduğu söyleniyor.


Hatırlayacağınız üzere Red Dead Redemption‘ın remake sürümü geride bıraktığımız senelerda kazara listelenmişti. Bu gelişme serinin hayranlarını heyecanlandırırken, bahsi geçen imal Amazon üzerinde de uzunluk göstermişti.

Şimdilik bir daha geliştirilen üretim hakkında rastgele bir resmi açıklama yapılmadı. Lakin Rockstar’a yakın kaynaklar her iki oyunun da yeni jenerasyon konsollara uyarlanacağına kesin gözüyle bakıyorlar.